Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το ζοφερό και σκοτεινό μας μέλλον...

Το παρόν συντάχθηκε και πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.moto.gr  από το φίλο kostas777 στη παρακάτω διεύθυνση :

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=2113751#post2113751

Απολαύστε :


"Να σας πω τι θα γίνει το 2012, γιατί έχω διαβάσει και ακούσει τα πάντα, έχω εξερευνήσει, ερευνήσει, σπουδάσει, διδαχθεί από όλο το ίντερτεν και την τηλεόραση.

Λοιπόν.


- Θα αντιστραφούν οι πόλοι της γής. Ο νότιος θα γίνει βόρειος, ο βόρειος θα γίνει νότιος. Συνεπώς η ανατολή θα γίνει δύση και η δύση ανατολή. Από το 2012 και μετά οι Αθηναίοι θα είμαστε οι βόρειοι και οι Θεσσαλονικείς θα είναι νότιοι. Επίσης ο δυτικός πολιτισμός θα μετονομασθεί σε ανατολικός και η Ανατολία σε Δυσηλία. Το αριστερά θα γίνει δεξιά, το πάνω θα γίνει κάτω και τούμπαλιν. Αποτέλεσμα; Θα κάνουμε τον σταυρό μας με το αριστερό χέρι (ενώ το χέρι θα παραμείνει το ίδιο) και φυσικά θα καταστραφεί ο πλανήτης λόγω σύγχισης των ανθρώπων που ζουν πάνω της.


- Θα γίνει ένας τρομερός σεισμός, που θα καταστρέψει το 80% της γης. Και όταν λέω το 80%, εννοώ το 80% από το 20% που καταλαμβάνει ο άνθρωπος (γιατί ποιός χέστηκε αν καταστραφεί μόνο η Αφρική ας πούμε), από το 10% που καταλαμβάνουν τα ανθρώπινα έργα, καθώς όταν γίνεται σεισμός οι άνθρωποι κινδυνεύουν μόνο από τα σπίτια τους, στα δάση είναι σχεδόν ασφαλείς. Αυτό θα γίνει λόγω της αντιστροφής των κώλων όπως είπα πριν.


- Ο ήλιος θα αρχίσει να καίει για όλους και όχι μόνο για τους γκέϊ. Έτσι όσοι είναι γκέϊ και, όπως υποστηρίζουν, βρίσκονται σε κάποιο ανώτερο πνευματικό επίπεδο από τους στρέϊτ, αυτό θα είναι καλό για αυτούς. Γιατί το ανοιχτό τους μυαλό, θα επιτρέψει στις ηλιακές ακτίνες να το διαπεράσουν και να βρουν διέξοδο από τον ανοιχτό πρωκτό. Όσοι έχουμε κλειστό μυαλό και κώλο.. τον ήπιαμε. Οι γκέϊ λοιπόν θα αναληφθούν εις τους ουρανούς ωσάν τον Ιησού Χριστό και θα καθήσουν γύρω από τον πατήρ να λένε αιωνίως ιστορίες για τα πέη που κατανάλωσαν. Οι υπόλοιποι δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να καούμε στο πύρ το εξώτερον, αιωνίως καιόμενοι και κλαιόμενοι τη μοίρα μας, που ποτέ δεν καταφέραμε να πάρουμε τη ..σωστή απόφαση!


- Λόγω του καυτού ηλίου, θα εξατμιστούν οι ωκεανοί, ταυτόχρονα θα λιώσουν μονομιάς οι πάγοι και θα γίνει κατακλυσμός και πλημμύρα που θα κρατήσει για πολλά χρόνια, μέχρι να πλυθεί όλος ο πλανήτης από τους στρέϊτ που θα έχουν απομείνει. Όσοι δηλαδή πρόλαβαν και έπιασαν σκιά, θα πνιγούν σαν τα ποντίκια σε υπόνομο.


- Θα πέρασει κοντά από τη Γή ένας πλανήτης-διαστημόπλοιο (φυσικά οι εξωγήϊνοι φτιάχνουν τα διαστημόπλοιά τους να μοιάζουν με πλανήτες για κάλυψη απόκρυψη, μαλάκες σαν εμάς είναι; ) στον οποίο κατοικούν κάτι τυπάκια που ονομάζονται Νεφιλίμ. Αυτοί μαζί με τους Ελοχίμ είναι που δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος, όπως ακριβώς εμείς δημιουργούμε γενιές και γενιές παίζοντας lego. Αλλά επειδή οι Ναφθαλίμ στακώθηκαν με τους Ελα-χύν, οι πρώτοι, σύμφωνα με πρόσφατες και έγκυρες δημοσιογραφικές έρευνες, έχουν βάλει σαν σκοπό να καταστρέψουν όλα όσα δημιούργησαν και να κάνουν στους άλλους «νια νιααα νια νιαααα» (έτσι ακριβώς όπως το γράφω, με τον συγκεκριμένο αριθμό και ρυθμό «νια»). Αυτοί λοιπόν είναι οι Ναφθαλίμ. Πολύ κακά παιδιά. Ξέρεις, έχουν σαν χόμπι να πίνουν τη ζωτική ενέργεια των ανθρώπων. Όχι των άλλων ζώων, φυτών, εντόμων, βακτηρίων, ψαριών, κλπ. Μόνο των ανθρώπων.. έχουν ένα κόλλημα οι άνθρ.. οιιιιι Ναφθαλίμ, μας έχουν βάλει στο μάτι. Ένα έχουν. Παλιά τους έλεγαν και κύκλωπες, ξέρετε αυτούς τους πανηλίθιους που έναν κατάφερε να κοροϊδέψει ο Οδυσσέας με αυτή την παπαριά που του είπε. Από τότε ο «κανένας» έγινε λαϊκός ήρωας και κυβερνάει την Ελλάδα! Εννοείται ότι όλοι αυτοί θα μας σφάξουν και θα μας φάνε, έτσι;

- Θα «μηδενιστεί» το ημερολόγιο των Μάγιας. Και μετά δεν θα έχουμε ημερολόγιο να περάσουμε, δεν θα μπορούμε να μετρήσουμε τις μέρες, δεν θα ξέρουμε αν θα είναι Δευτέρα ή Παρασκευή, δεν θα ξέρουμε πότε θα πληρωθούμε και οι εργοδότες μας θα έχουν δικαιολογία πλέον για τη μη καταβολή του μηνιαίου μισθού λέγοντας «μα σε πλήρωσα αύριο». Φυσικά οι Μάγιας είχαν προβλέψει όλες αυτές τις καταστροφές και είχαν υπολογίσει ότι όλες αυτές θα γίνουν την ημερομηνία αυτή. Οπότε τι έκαναν οι έξυπνοι; Έφτιαξαν το ημερολόγιό τους ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ! Ποιός θα το πίστευε αν δεν του το έλεγα; Δηλαδή π.χ., αποφασίζω ότι την 7 7ου 2077 θα γίνει η συντέλεια. Οπότε τι κάνω; Ξεκινάω από την ημερομηνία αυτή και φτιάχνω αντίστροφα το ημερολόγιο, οπότε τσακ (όχι Νόρρις) φτάνω στο σήμερα και ιδού κυρίες και κύριοι το νέο ακριβέστατο ημερολόγιο που έχει προβλέψει τα πάντα!(Είναι σαν να λέμε ότι το ρολόϊ μου είναι ..προφητική μηχανή, αφού ξέρει ότι τα μεσάνυχτα η ώρα μηδενίζεται. Είναι μαγικό!).


- Θα έρθει ο αντίχριστος και θα γίνει η δευτέρα παρουσία του Χριστού. Γιατί δευτέρα παρουσία δίχως αντίχριστο γίνεται; Δεν γίνεται. Είναι σαν να λέμε ύλη δίχως αντι-ύλη. Γίνεται; Δεν γίνεται. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει. Θα περιλάβει ο διάολος τους μοίχους, εγκληματίες, αισχρούς και κατακριτέους στρέϊτ (οι γκέϊ είπαμε, θα τους πάρει μαζί του ο ήλιος, την σκαπούλαραν πάλι) και θα μας αλλάξει τον αδόξαστο. Θα μας κάνει να λέμε δόξα τω διαόλω κανονικά. Μέχρι που θα σκάσει μύτη ο Τζίζας ο Θεός που θα μας δώσει μια ευκαιρία να αλλαξοπιστήσουμε και να γίνουμε γκέϊ. Όσοι δεν το κάνουν, θα υποστούν βιασμό από τον διάβολα και τα τσιράκια του. Δηλαδή ό,τι και να γίνει το καβλί θα το φάμε, οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει η εξέλιξη ααααα ..αυτή.


- Λόγω της αλλαγής μαγνητικού πεδίου (οι πόλοι είπαμε.. τσουπ, θα γυρίσουν τούμπα, η Γης θα μείνει όρθια) και της ηλιακής καταιγίδας, θα γίνει ένα μαζικό black out παντού. Δηλαδή ηλεκτρικό ρεύμα, πάπαλα. Ω ρε τι έχει να γίνει τότες: Πλοία θα κινούνται στις ράγες των τρένων, αυτοκίνητα θα πετάνε ωσάν ελικόπτερα, θα ψωνίζουμε ντομάτες από τον χασάπη και παϊδάκια από τον καπνοπώλη, οι καφετέριες θα γίνουν σχολεία και τα αστυνομικά τμήματα νοσοκομεία. Ο τρελός χαμός! Έχουν να κλάψουν μάνες τα γατιά τους. Θα είναι πραγματικά τραγικό. Θα έχουμε και πρωτιές στα ατυχήματα, όπως π.χ. σύγκρουση αεροσκάφους με υποβρύχιο.


-Νεφελίμ είπαμε, αγγέλους και διαβόλους είπαμε. Έρχονται κι άλλα. Οι υποχθόνιοι. Ξέρετε, κάτι τυπάκια που ζουν κάτω από τη Γη. Όχι από τον πλανήτη ρε, από την επιφάνεια λέμε. Και κάτω από τις θάλασσες άμα λάχει να'ουμ. Αυτοί είναι πιο πολλοί από μας και είναι όλοι γκέϊ. Έχετε ακούσει για καλικατζάρους και για τον αγιασμό των υδάτων που γίνεται στα «Φώτα»; Ε, αυτό κάνουν οι παπάδες, διώχνουν τα καλικατζάρια και τα δαιμόνια να πάνε από 'κει που 'ρθαν. Αυτά είναι πολύ κακά παιδιά. Όχι επειδή είναι γκέϊ, αλλά επειδή μοιάζουν με καμένους κυριολεκτικά ανθρώπους και έρχονται και μας πειράζουν, μας τραβάνε τα αυτιά, κλάνουν στη μύτη μας, ανοίγουν το ψυγείο και πίνουν τις μπύρες. Οπότε το 2012 όλοι αυτοί θα ανέβουν επάνω να λάβουν μέρος στο καταστροφικό πανηγύρι που θα είναι η καλύτερή τους. Και θα προσπαθήσουν να μας κάνουν όλους γκέϊ (μήπως να αρχίσουμε από τώρα για να είμαστε έτοιμοι; Ω ρε τι έχουμε να πάθουμεεεεεε).


-Θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος και η Γη θα υποστεί άλλο ένα ολοκαύτωμα. Όταν ο άνθρωπος συναγωνίζεται τη φύση. Επειδή το CERN μετά την παρέμβαση του Έλληνα ήρωα Λιακόπουλου δεν κατάφερε να δημιουργήσει την πολυπόθητη μαύρη τρύπα που θα ρουφούσε όλον τον πλανήτη μαζί με εμάς και κατ' επέκτασιν τον ηλιακό σύστημα, τον γαλαξία και ακολούθως ολόκληρο το σύμπαν, υπάρχει και πλαν μπει. Αυτό είναι να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη οικονομική κρίση όλων των εποχών ούτως ώστε οι λαοί να παρακαλάνε πια για πόλεμο. Η καλύτερή τους. Οι Νεφιλίμ (που προφανώς βρίσκονται πίσω από όλα αυτά) τρίβουν τις πατούσες τους. Πεντέξι πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές σε σημεία-κλειδιά αρκούν. Μετά παίρνει τη σκυτάλη η ραδιενέργεια και τα κάνει όλα γης μαδιάμ. Σημειωτέον ότι τη σκαπουλάρουν οι Θεοί, ημίθεοι, καλικάντζαροι και βριλ (δεν τους ανέφερα πριν, είναι αυτοί που γαμάνε τους καλικάντζαρους), ανηλειμμένοι, γκέϊ, ο Τσακ Νόρρις, ο Λιακόπουλος και οι οπαδοί του (τυχεροί!)


-Η χαρά του chemtrailer. Αν τώρα τα chemtrails σας φαίνονται πολλά, περιμένετε να δείτε το 2012. Δεν θα βλέπουμε μπροστά μας από την... chemfog. Oh yes, chemfog muthafuckaz! Νομίζατε ότι το τέρας του lost είναι φαντασία ε; Κούνα που σας κούνιαγε. Ως γνωστόν, τα chemtrails κάνουν τον άνθρωπο μαλάκα. Από μόνος του δεν είναι, αλλά κάτι κακά παιδιά (κι όμως είμαι σίγουρος ότι πίσω από αυτά είναι οι ερπετόμορφοι γαλαζοαίματοι Νεφιλίμ.. oops, too much information) τον κάνουν, ψέκαζοντάς τον με χημικές ουσίες όπως Βάριο. Αυτό το βάριο, το λέει και το όνομά του, μας πέφτει πολύ βαρύ. Όταν το αναπνέουμε αρχίζουν να μας τσούζουν τα μάτια, να φτερνιζόμαστε, να βήχουμε και να γινόμαστε γκέϊ. Οπότε όταν η περιεκτικότητά του γίνει 80% περίπου στην ατμόσφαιρα, τότε... ποιός τον κώλο είδε και δεν τον φοβήθηκε. Άσε που θα πέφτουν χάμου τα χεμτρέϊλς και θα ακούγονται... θα κάνουν «χλάαααατς». Όποιος φοράει καπελάκι από αλουμινόχαρτο, δεν τον πιάνουν τα χεμτρέϊλς, οπότε την βγάζει καθαρή. Αμ πως! Με την ασπαρτάμη, το msg, τα γεννετικώς μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα καρκινογόνα συντηρητικά που βάζουν αυτοί οι κακοί οι Γνεφιλίμ δεν την γλυτώνεις. Δεν την γλυτώνεις δηλαδή με ένα απλό καπελάκι, πρέπει να ντυθείς ολόκληρος. Χρυσές δουλειές ο Σάνιτας κατά τη διάρκεια του '12.


- Θα γίνει παγκοσμιοποίηση και απολυταρχικό παγκόσμιο καθεστώς. Όπου μόνο οι μαρκαρισμένοι με το σιξιξιξ θα μπορύν να κυκλοφορούν στον δρόμο, να αγοράζουν, να πουλάνε, να μπαίνουν στο ίντερτεν, να βλέπουν τηλεόραση. Όλοι οι υπόλοιποι, που δεν θα δεχθούν το σιξιξιξ και θα πουν «όχι ευχαριστώ», δυστυχώς θα γίνουν γκέϊ. (Τελικά δεν τη γλυτώνεις την πούτσα!).






Έχει κι άλλα ακόμα, αλλά αυτά είναι τα πιο βασικά.Το καλύτερο: Όλα αυτά θα γίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στις 21/12/2012 στις 11:11 ώρα πρωϊνή.

Εγώ προειδοποίησα.. ο έχων auto ακούειν, άκου auto.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου